Ceba caramel路litzada amb panses de Corint

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
Estaci贸:        
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Quatre cebes de mida mitjana
  • 200 grams de panses de Corint
  • Sal
  • Sucre
  • Vinagre de M貌dena
  • Vi negre
  • Mel
  • Oli d'oliva

10 racions

Utensilis

Una paella gran
Un atuell de pl脿stic amb tapa
Una esp脿tula de fusta
Un cass贸 gran
Un colador fi

Elaboraci贸

Primerament, en un cass贸 amb aigua, escaldem les panses durant set minuts, i un cop escaldades, les escorrem i les reservem.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli,posem les cebes tallades en juliana ben fina, les espolsem amb un pessic de sal i un pessic de sucre, i a foc baix deixem que vagin coent-se.
Quan la ceba ja comenci a estar tova, hi afegim un raig de vinagre de M貌dena i un raig de vi negre, i deixem que redueixi.
A continuaci贸, hi afegim un bon raig de mel i les panses, ho remenem amb l'esp脿tula de fusta, i deixem que s'acabi de coure fins que veiem que la ceba ja esta ben caramel路litzada, la posem en un atuell amb tapa, i quan ja estigui freda, ja la podem guardar a la nevera fins el moment que la necessitem.

1h


Etiquetes: Ning煤 ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Ceba caramel路litzada amb panses de Corint

Enlla莽a aquesta recepta:

215 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!