Ceba caramel·litzada amb panses de Corint
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Confitures
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre cebes de mida mitjana
- 200 grams de panses de Corint
- Sal
- Sucre
- Vinagre de Mòdena
- Vi negre
- Mel
- Oli d'oliva
 10 racions
 10 racions
Utensilis
Una paella gran
Un atuell de plàstic amb tapa
Una espàtula de fusta
Un cassó gran
Un colador fi
Elaboració
							Primerament, en un cassó amb aigua, escaldem les panses durant set minuts, i un cop escaldades, les escorrem i les reservem.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli,posem les cebes tallades en juliana ben fina, les espolsem amb un pessic de sal i un pessic de sucre, i a foc baix deixem que vagin coent-se.
Quan la ceba ja comenci a estar tova, hi afegim un raig de vinagre de Mòdena i un raig de vi negre, i deixem que redueixi.
A continuació, hi afegim un bon raig de mel i les panses, ho remenem amb l'espàtula de fusta, i deixem que s'acabi de coure fins que veiem que la ceba ja esta ben caramel·litzada, la posem en un atuell amb tapa, i quan ja estigui freda, la podem guardar a la nevera fins el moment que la necessitem.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2456 visites.
 2456 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Tapes
 Tapes 
  
  Carns
 Carns 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram