Llonganissa a la graella amb ceba caramel·litzada i mongetes de Santa Pau fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tros de llonganissa gruixuda, d'un pam de llargada (aproximadament)
  • Ceba caramel·litzada per una ració
  • 100 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Oli d'oliva
  • Un all laminat

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una paella mitjana
Una paella petita
Una espàtula metàl·lica plana
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, sofregim un all laminat i quan ja esta una mica daurat, hi afegim les mongetes, els hi donem unes voltes amb la cullera de fusta, i les reservem.
A part, fem la ceba caramel·litzada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, agafem la llonganissa, la tallem a lo llarg en dues meitats, i la posem a la graella amb la carn tocant el foc, i quan ja esta mig cuita, la tombem i deixem que s'acabi de coure amb la pell a sota.
En el moment de servir el plat, posem la llonganissa a la part de dalt del plat,la cobrim amb la ceba caramel·litzada, i a la part de baix, hi posem les mongetes fregides, i ja ho podrem servir a taula.

45min

Notes

Aquesta recepta és per una persona, però farem tants plats com comensals hi hagin a taula.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!