Llonganissa a la graella amb ceba caramel·litzada i mongetes de Santa Pau fregides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tros de llonganissa gruixuda, d'un pam de llargada (aproximadament)
- Ceba caramel·litzada per una ració
- 100 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- Oli d'oliva
- Un all laminat
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una paella mitjana
Una paella petita
Una espàtula metàl·lica plana
Una cullera de fusta
Elaboració
Primerament, en una paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, sofregim un all laminat i quan ja esta una mica daurat, hi afegim les mongetes, els hi donem unes voltes amb la cullera de fusta, i les reservem.
A part, fem la ceba caramel·litzada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, agafem la llonganissa, la tallem a lo llarg en dues meitats, i la posem a la graella amb la carn tocant el foc, i quan ja esta mig cuita, la tombem i deixem que s'acabi de coure amb la pell a sota.
En el moment de servir el plat, posem la llonganissa a la part de dalt del plat,la cobrim amb la ceba caramel·litzada, i a la part de baix, hi posem les mongetes fregides, i ja ho podrem servir a taula.
45min
Notes
Aquesta recepta és per una persona, però farem tants plats com comensals hi hagin a taula.
Etiquetes: La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1354 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.