Vinagreta d'espàrrecs blancs en conserva
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc espàrrecs blancs en conserva, de mida grossa
- Vinagre de cava, de poma, o un vinagre suau
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
10 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica amb el seu pot
Un colador fi
Un biberó de plàstic de mida gran
Una llengua de goma o de plàstic
Un embut de mida mitjana
Elaboració
Primerament, tallem els espàrrecs en trossos petits, els posem en el pot de la batedora, i tot seguit hi afegim: un pessic de sal i un pessic de pebre negre, juntament amb un raig de vinagre suau, i cinc dits d'oli d'oliva, passem la batedora elèctrica, i seguidament, ho passem pel colador fi amb l'ajuda d'una llengua, i un cop colada la posem en un biberó gran,
amb l'ajuda d'un embut, i el guardem a la nevera fins el moment de fer-la servir.
45min
Notes
Aquesta vinagreta és molt adient tant per amanir els espàrrecs de llauna, així com per qualsevol tipus d'amanides, com per exemple els cabdells d'enciam.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3153 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.