Vinagreta d'espàrrecs blancs en conserva
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Cinc espàrrecs blancs en conserva, de mida grossa
- Vinagre de cava, de poma, o un vinagre suau
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
10 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica amb el seu pot
Un colador fi
Un biberó de plàstic de mida gran
Una llengua de goma o de plàstic
Un embut de mida mitjana
Elaboració
Primerament, tallem els espàrrecs en trossos petits, els posem en el pot de la batedora, i tot seguit hi afegim: un pessic de sal i un pessic de pebre negre, juntament amb un raig de vinagre suau, i cinc dits d'oli d'oliva, passem la batedora elèctrica, i seguidament, ho passem pel colador fi amb l'ajuda d'una llengua, i un cop colada la posem en un biberó gran,
amb l'ajuda d'un embut, i el guardem a la nevera fins el moment de fer-la servir.
45min
Notes
Aquesta vinagreta és molt adient tant per amanir els espàrrecs de llauna, així com per qualsevol tipus d'amanides, com per exemple els cabdells d'enciam.
Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1816 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...