Espardenya de Pagès, amb embotit
Categoria: Amanides i plats freds
(entrepà)
Dificultat: Fàcil
La xarxa social de cuina en català |
Receptes de cuina de Quim Lleonart
Espardenya de Pagès, amb embotitCategoria: Amanides i plats freds
(entrepà) Espardenya de Pagès, amb encenalls de pernil serràCategoria: Amanides i plats freds
(entrepà) Espardenya de Pagès, blanc i negreCategoria: Amanides i plats freds
(entrepà) Espardenya de Pagès, MediterraneaCategoria: Amanides i plats freds
(entrepà) Espardenya de Pagès, amb bacallà esqueixatCategoria: Amanides i plats freds
(entrepà) Espardenya de Pagès, amb escalivada i anxovesCategoria: Amanides i plats freds
(entrepà) Macarrons amb xixorritesCategoria: Arrossos i pastes
(pasta) Mantega Cafè de ParisCategoria: Altres
(salsa) Mantega de XampinyonsCategoria: Altres
(salsa) Mantega Maitre d'hotelCategoria: Altres
(salsa)
|