Salsa agredolça
Ingredients
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							En un cassó, posem el sucre i deixem que agafi un color de caramel daurat.
Tot seguit, afegim el vi i el vinagre, i deixem que redueixi. Seguidament, afegim dos cullerots de fons de carn, i deixem que cogui una estona més. Tot seguit, afegim dues nous de mantega, remenem amb el batedor de varetes, i si cal, ho espessim amb una mica de farina de blat de moro, dissolta amb aigua freda, fins aconseguir la textura desitjada, i ja tenim la salsa llesta per fer servir.
														
 30min
  30min 
Notes
Aquesta salsa, es molt adient per acompanyar plats com: el rosbef, el pernil al forn, i altres peces de porc, cuites al forn.
 Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses
 
						Etiquetes: 
						L'enigmàtic món de les salses  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5073 visites.
 5073 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png)
![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Salsa
 Salsa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram