Salsa agredolça

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Cent grams de sucre
  • Dos gots de ví blanc
  • Dos gots de vinagre blanc
  • Mantega
  • Demi-glace, ( pot ser demi-glace en pols, disolta amb aigua)

6 racions

Elaboració

En un cassó, posem el sucre i deixem que agafi un color de caramel daurat.
Tot seguit, afegim el ví i el vinagre, i deixem que redueixi. Seguidament, afegim el demi-glace, i deixem que cogui una estona més. Tot seguit, afegim dues nous de mantega, remenem amb el batedor de varetes, i si cal, ho espessim amb una mica de Maizena, disolta amb aigua freda, fins aconseguir la textura desitjada, i ja tenim la salsa llesta per fer servir.

30min

Notes

Aquesta salsa, es molt adient per acompanyar plats com: el rosbef, el pernil al forn, i altres peces de porc, cuites al forn.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2474 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!