Dàtils amb bacó, farcits de Brandada de Bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 dàtils, sense pinyol,( cinc per persona)
  • 30 tires de bacó fumat, ( tallats ben prims)
  • Oli d'oliva
  • Brandada de Bacallà,( està en les meves receptes)
  • Farina
  • Tres ous batuts

6 racions

Utensilis

Mànega pastissera

Elaboració

Agafem els dàtils, els obrim per la meitat, i amb l'ajud d'un ganivet petit, els buidem una mica més. Tot seguit, amb l'ajud de la manèga pastissera, els omplim amb una mica de brandada,( sense excedir-se). Un cop plens, els tanquem, i els emboliquem amb la tira de bacó. Tot seguit, els passem : per farina, per ou batut, i tot seguit els fregim amb oli d'oliva, fins que agafin un color rosset, i ja els podrem treure a taula, en una safata ben bonica, i !! bon profit !!.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

780 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: