Galets farcits de carn, gratinats amb beixamel

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze galets de mida molt gran, (quatre per persona).
  • Sal
  • Aigua
  • Mantega
  • Formatge ratllat parmesà
  • Salsa Bolonyesa [Veure recepta]
  • Salsa beixamel [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana
Una mànega pastissera.
Una aranya, per remenar els galets
Una safata refractària

Elaboració

Primer de tot, en una cassola amb aigua, un polsim de sal, i un toc de mantega, bullim els galets amb molt de compte que no es trenquin, amb l'ajud d'una aranya.
Un cop cuits, els refredem sota el raig de l'aixeta, i els reservem.
Tot seguit, posem una mica de beixamel en el fons de la safata refractària, i amb l'ajud de la manega pastissera, anem farcint els galets amb la bolonyesa, i els posem a la safata refractària.
Seguidament, els cobrim amb la beixamel, els espolsem amb formatge ratllat, els hi posem una nou de mantega, i els gratinem en el forn a 180º, fins que són daurats, i ja els podrem servir a taula, amb plats individuals.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3453 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: