Mar i muntanya d'espatlles de conill i gambots amb samfaina Categoria: Carns (estofat) Dificultat: Fàcil
Bacallà estofat amb carxofes i baldanes de ceba Categoria: Peixos i mariscos (estofat) Dificultat: Fàcil Valoració:
Amanida d'escarola amb pedrers d'ànec, lletons de xai i botons de rovelló amb vinagreta de mostassa de Dijón Categoria: Amanides i plats freds (amanida) Dificultat: Fàcil Valoració:
Llibrets de llom de porc farcits amb escalivada i formatge, amb patates fregides a quadres Categoria: Carns (milanesa) Dificultat: Fàcil Valoració:
Tall rodó de vedella rostit al forn amb salsa de vi de Porto i patates panadera o a lo pobre Categoria: Carns (rostit) Dificultat: Mitjana Valoració:
Macarrons a la crema de fuagràs gratinats amb pedrers d'ànec i bolets Categoria: Arrossos i pastes (pasta) Dificultat: Mitjana Valoració: