Ous remenats amb tomàquet i pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis ous
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Quatre llesques de pa de motlle
  • Quatre talls de pernil serrà
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Julivert picolat

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Una espàtula de fusta
una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, tallem el pa de motlle en dos triangles de cada llesca, i els fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurats, i un cop fregits, els reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
A part, agafem els talls de pernil i els tallem en juliana i els reservem.
A continuació, en una paella amb un raig d'oli, fiquem sis cullerots de sofregit de tomàquet, i ho remenem amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim els sis ous batuts, corregim de sal, i seguim remenant, fins que veiem que els ous ja són quallats al nostre gust, afegim el pernil en juliana, ho menem una mica, i ja els podrem repartir en dos plats plans amb quatre triangles de pa fregit cadascun en forma de creu, i ja els podrem servir a taula, espolsats amb una mica de julivert picolat pel damunt.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

808 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!