Peuets de xai amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una cassola metal·lica fonda
Un colador fí
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament netegem els peuets i els fiquem a coure en una cassola fonda amb: aigua, sal, el llorer, l'api, i un grapat de grans de pebre negre.
Quan els peuets ja són cuits, els escorrem tot guardant en un bol el suc de la cocció, i els reservem.
Seguidament, fem la samfaina en una cassola de terrissa com explico a la meva recepta, i quan ja la tenim llesta, afegim els peuets amb dos cullerots del brou de la coccció i les mongetes, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se