Peuets de xai amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Setze peuets de xai sencers
  • La meva samfaina (la trobareu a les meves receptes)
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Sal
  • Aigua
  • Una branca d'api
  • Dues fulles de llorer
  • Pebre negre en gra
  • Mitja ceba pelada

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una cassola metal·lica fonda
Un colador fí
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament netegem els peuets i els fiquem a coure en una cassola fonda amb: aigua, sal, el llorer, l'api, i un grapat de grans de pebre negre.
Quan els peuets ja són cuits, els escorrem tot guardant en un bol el suc de la cocció, i els reservem.
Seguidament, fem la samfaina en una cassola de terrissa com explico a la meva recepta, i quan ja la tenim llesta, afegim els peuets amb dos cullerots del brou de la coccció i les mongetes, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!