Peuets de xai amb samfaina i mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze peuets de xai sencers
- La meva samfaina (la trobareu a les meves receptes)
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
- Sal
- Aigua
- Una branca d'api
- Dues fulles de llorer
- Pebre negre en gra
- Mitja ceba pelada
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una cassola metal·lica fonda
Un colador fí
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament netegem els peuets i els fiquem a coure en una cassola fonda amb: aigua, sal, el llorer, l'api, i un grapat de grans de pebre negre.
Quan els peuets ja són cuits, els escorrem tot guardant en un bol el suc de la cocció, i els reservem.
Seguidament, fem la samfaina en una cassola de terrissa com explico a la meva recepta, i quan ja la tenim llesta, afegim els peuets amb dos cullerots del brou de la coccció i les mongetes, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina dels estofats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1567 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.