Romanesco al vapor amb patates, pèsols i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una escorredora
Un cassó gran
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, coem el romanesco tallat a botonets, i quan són cuits al "dente", els escorrem i els fiquem a la cassola de terrissa.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, coem les patates i els pèsols amb aigua i sal, i quan tot plegat és cuit, ho escorrem i ho fiquem a la cassola juntament amb el romanesco.
A continuació, en una paella gran, sofregim els alls laminats juntament amb la cansalada tallada a juliana ben fina, i quan comencen a ser rossos, els espolsem amb pebre vermell dolç, els hi afegim un got de vi blanc i abans no es cremi el pebre vermell, ho afegim a la cassola amb les verdures, ho barregem ben barrejat i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se