Pit de vedella (mamella) arrebossada amb persillé i cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana

Elaboració

Primerament, fem la persillé com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i el reservem.
A continuació, salem els talls de mamella, els passem per farina, ou batut, tot seguit els passem per la persillé, i els fregim amb oli d'oliva, i un cop fregits els fiquem en una safata amb paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Per muntar els plats, fiquem dos talls de mamella en el centre de cada plat, i a la part de baix fiquem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta era molt adient trovar-la a les llars en època de post-guerra, encara que ara ja es troba en decadencia. La mamella la podem trobar sobretot en mercats grans, com ara: La Boqueria i Santa Caterina a Barcelona, peró en altres mercats s'ens pot fer dificil de trobar-ne.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se