Pit de vedella (mamella) arrebossada amb persillé i cruixent de verdures
Categoria:
Tipus de plat: Milanesa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit talls de mamella de vedella tallats no gaire gruixuts
- Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Persillé (la trobareu a les meves receptes)
- Tres ous batuts
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana
Elaboració
Primerament, fem la persillé com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i el reservem.
A continuació, salem els talls de mamella, els passem per farina, ou batut, tot seguit els passem per la persillé, i els fregim amb oli d'oliva, i un cop fregits els fiquem en una safata amb paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Per muntar els plats, fiquem dos talls de mamella en el centre de cada plat, i a la part de baix fiquem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
Notes
Aquesta recepta era molt adient trovar-la a les llars en època de post-guerra, encara que ara ja es troba en decadencia. La mamella la podem trobar sobretot en mercats grans, com ara: La Boqueria i Santa Caterina a Barcelona, peró en altres mercats s'ens pot fer dificil de trobar-ne.
Comparteix aquesta recepta: