Musclos farcits amb angarota

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot rentem els musclos i en traiem les barbes
Els preparem en una olla amb una mica d´aigua i una fulla de llorer
Els posem al foc ,que es vagin obrint al vapor
Mentrestant anem obrint les angarotes i en reservem la carn comestible de dintre
Un cop oberts els musclos els posem en una plata de forn amb la part de clova que te la carn
Els anem emplenant amb una cullera amb la carn de les angarotes
Escalfem el forn a 150graus i posem la plata uns cinc minuts, només que vingui de un color taronja la carn de les angarotes ni haurà suficient

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se