Tronc de lluç a la "Koskera"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella marinera metàl·lica de mida gran
Uns estalvis
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els alls laminats amb els bitxos, i quan comencen a estar rossos, afegim la farina i el got de vi, i anem remenant amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim quatre cullerots de fumet de peix blanc i seguim remenant amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim els pèsols i deixem que vagin coent a foc baix.
A part, en un cassó petit amb aigua i sal, bullim els ous uns deu minuts, i tot seguit els refredem a raig d'aixeta, els pelem, els tallem en dues meitats i els afegim a la cassola juntament amb els espàrrecs de llauna.
A continuació, afegim a la cassola els quatre troncs de lluç salpebrats, els anem tombant amb una espàtula metàl·lica amb compte que no es trenquin, fins que ja són cuits al nostre gust.
Tot seguit espolsem amb força julivert picolat pel damunt, corregim de sal si cal, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se