Suquet mariner de rèmol a l'estil de la costa Daurada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un morter amb la seva ma
Uns estalvis
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, agafem el rèmol el netegem, el tallem en quatre trossos i el reservem.
A part, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim els musclos, i un cop oberts, els hi traiem mitja clova i els reservem.
Tot seguit, fem una mica d'allioli negat en el morter i el reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats i dues fulles de llorer.
Seguidament, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, el suc d'obrir els musclos colat, i deixem que redueixi. Tot seguit, pelem les patates, les escantonem i les afegim a la cassola tot donant-hi unes voltes, i les cobrim amb el fumet de peix.
Quan les patates són gairebé cuites, afegim els talls de rèmol salpebrats, els musclos, i amb el foc baix deixem que vagin coent-se fins que tant el rèmol com les patates ja estiguin cuits.
A continuació, corregim de sal,afegim l'allioli negat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se