Ou ferrat amb patates fregides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Un plat gran
Una espàtula metàl·lica plana
Una mandolina
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, pelem les patates i amb l'ajud d'una mandolina, les tallem en rodanxes ben fines.
Seguidament, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan ja són rosses, les fiquem damunt un paper de cuina,i les reservem.
Tot seguit, cobrim tot el plat amb les rodanxes de patates fent la forma d'una margarida, i en el centre fiquem un ou ferrat amb un toc de sal, i ja ho podrem servir a taula.

45min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula.
Aquest plat a la canalla els fa molta gracia, i se'l mengen molt bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se