Minestra de carxofes, faves i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Dues cassoles metàl·liques fondes
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Una escorredora

Elaboració

Primerament, netegem les carxofes, els hi traiem les fulles grosses, les escapcem i les tallem en trossos d'un dit d'ample a lo llarg.
Seguidament, les posem en una cassola amb aigua, sal i un brot de julivert, i les bullim fins que estiguin cuites, i les reservem.
Tot seguit, en una olla amb aigua, sal i un brot de julivert, bullim les faves, i quan ja estan mig cuites, afegim els pèsols, i quan tot plegat ja és cuit, ho escorrem i reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim la ceba i la cansalada tallada a trossos menuts, i tot seguit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, una fulla de llorer, els alls aixafats, un got de vi, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim les verdures, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns vint minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

Si no és temporada de carxofes, pèsols o faves, sempre ho podem fer amb verdures congelades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se