Empedrat de llenties i bacallà esqueixat amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de llenties cuites
- 500 grams de bacallà es1queixat dessalat
- Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
- Un pebrot vermell picolat
- Un pebrot verd picolat
- Dues cebes tendres picolades
- Un manat de porradell
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Una safata rectangular gran de porcellana
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, dessalem el bacallà i l'esqueixem ben menut, i el fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, picolem el pebrot verd i el pebrot vermell ben menuts, i els afegim en el bol de vidre. Seguidament, picolem les cebes tendres i les afegim en el bol juntament amb els altres ingredients.
A continuació, afegim les llenties i la vinagreta d'anxoves, i ho remenem ben remenat.
Tot seguit, agafem l'empedrat de llenties, el repartim per tota la safata de porcellana, l'espolsem amb el porradell ben picolat,i ja el podem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: