Empedrat de llenties i bacallà esqueixat amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de llenties cuites
  • 500 grams de bacallà es1queixat dessalat
  • Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
  • Un pebrot vermell picolat
  • Un pebrot verd picolat
  • Dues cebes tendres picolades
  • Un manat de porradell

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Una safata rectangular gran de porcellana
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, dessalem el bacallà i l'esqueixem ben menut, i el fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, picolem el pebrot verd i el pebrot vermell ben menuts, i els afegim en el bol de vidre. Seguidament, picolem les cebes tendres i les afegim en el bol juntament amb els altres ingredients.
A continuació, afegim les llenties i la vinagreta d'anxoves, i ho remenem ben remenat.
Tot seguit, agafem l'empedrat de llenties, el repartim per tota la safata de porcellana, l'espolsem amb el porradell ben picolat,i ja el podem servir a taula.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: