Amanida de mongetes tendres amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de monjeta verda plana congelada
  • 500 grams de xampinyons naturals
  • Aigua
  • Un brot de julivert
  • Vinagreta de Mòdena (la trobareu a les meves receptes)
  • Un pot de blat de moro petit
  • Dues cebes tendres
  • 200 grams d'olives arbequines
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Una picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica

4 racions

Utensilis

Una safata plana de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Un cassó gran
Una paella gran
Una escorredora
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una cassola plana fiquem: aigua, sal i un brot de julivert.
Quan l'aigua arrenqui el bull, afegim les mongetes trossejades fins que són cuites al "dente" les escorrem i les fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, filetegem els xampinyos i els sofregim en una paella salpebrats amb un cullerot de picada feta amb oli, all, i julivert picolat.
Quan els xampinyons ja són cuits, els afegim en el bol juntament amb les mongetes.
Tot seguit, afegim el blat de moro, les olives arbequines i les cebes tendres tallades a juliana ben fina. Tot seguit, afegim força vinagreta de Mòdena, ho remenem tot ben remenat, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: