Amanida de llenties amb bacallà, ganyims i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Romesco (el trobareu a les meves receptes)
  • 600 grams de bacallà esqueixat
  • 400 grams de ganyims
  • 200 grams d'olives arbequines
  • 600 grams de llenties cuites
  • Una ceba tendra picolada
  • Dos tomàquets verds per amanida

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata plana de porcellana blanca
Dos atuells de plàstic fondos
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, dessalem tant els ganyims com el bacallà, els picolem en trossos menuts i els afegim en el bol de vidre juntament amb les olives.
Seguidament, afegim les llenties, la ceba picolada i els tomàquets verds sense polpa amb la pell picolada.
Tot seguit ho remenem tot ben remenat, ho fiquem a la safata de porcellana d'una manera abellidora i amb la mànega pastissera plena de romesco, fem unes tires pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2906 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: