Patates estofades amb costella de porc, cansalada i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem els fredolics, salpebrats fins que hagin deixat anar la seva aigua i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la costella i la cansalada tallades a trossos regulars, i tot seguit afegim : el llorer, els alls, les cebes picolades i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat està ben fregit,afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim el brou de pollastre i un polsim de colorant de l'arròs, juntament amb els fredolics i les patates pelades i tallades a trossos regulars escantonades, i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que tot plegat estigui cuit, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula, amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se