Mar i muntanya de pollastre i popets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola marinera metàl·lica amb tapa
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en una cassola marinera amb un bon raig d'oli d'oliva, un got de vi blanc, una fulla de llorer, i dos alls aixafats, posarem els popets (descongelats a la nevera el dia anterior) i els farem coure a foc baix tapats, fins que estiguin gairebé cuits, i els reservarem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregirem les cuixetes de pollastre fins que estiguin ben daurades, i tot seguit hi afegirem: la ceba picolada, els alls aixafats, una fulla de llorer, i quan tot plegat estigui ben sofregit, hi afegirem dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi ranci, i deixarem que redueixi.
A continuació, afegirem els popets, i quatre cullerots de brou de pollastre, deixarem que arrenqui el bull, i que cogui tot plegat a foc baix, fins que tot el conjunt estigui ben cuit.
Tot seguit, corregim de sal i ho deixarem coure cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se