Baldana fregida amb ou ferrat i mongetes del ganxet fregides
Ingredients
- Una baldana de ceba
- 100 grams de mongetes del ganxet cuites
- Un ou
- Oli d'oliva
- Sal
- Un all laminat
1 racions
Utensilis
Dues paelles mitjanes
Un plat pla gran
Una espàtula metàl·lica plana
Un escuradents
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim l'all laminat, i quan comencí a estar fregit, afegim les mongetes, les fregim, i tot seguit les fiquem repartides per tot el fons del plat.
Seguidament, agafem la baldana de ceba, la punxem amb un escuradents i amb un ganivet de tallar pernil, la tallem en dues meitats a lo llarg, i tot seguit la fregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i quan ja e's ben fregida, la fiquem damunt les mongetes, amb la pell a sota.
Ja per acabar el plat, en una paella amb un raig d'oli d'oliva,esclatem un ou, i fem un ou ferrat, afegim un polsim de sal en el rovell, i amb l'espàtula plana, el posem damunt de la baldana fregida, i ja el podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és un esmorzar de forquilla que tant és pot fer amb baldana de ceba, com amb baldana d'arròs, encara que jo prefereixo la de ceba perquè és més melosa.
Farem tants plats, com persones ens acompanyin a esmorzar.
Etiquetes:
Cuina de tardor-hivern Esmorzars de forquilla
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1784 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amiga Teresa, si vas a les m3eves receptes, podràs veure la recepta allioli fet amb llet, que també et pot ser interessant....
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...