Baldana fregida amb ou ferrat i mongetes del ganxet fregides
Ingredients
- Una baldana de ceba
- 100 grams de mongetes del ganxet cuites
- Un ou
- Oli d'oliva
- Sal
- Un all laminat
1 racions
Utensilis
Dues paelles mitjanes
Un plat pla gran
Una espàtula metàl·lica plana
Un escuradents
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim l'all laminat, i quan comencí a estar fregit, afegim les mongetes, les fregim, i tot seguit les fiquem repartides per tot el fons del plat.
Seguidament, agafem la baldana de ceba, la punxem amb un escuradents i amb un ganivet de tallar pernil, la tallem en dues meitats a lo llarg, i tot seguit la fregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i quan ja e's ben fregida, la fiquem damunt les mongetes, amb la pell a sota.
Ja per acabar el plat, en una paella amb un raig d'oli d'oliva,esclatem un ou, i fem un ou ferrat, afegim un polsim de sal en el rovell, i amb l'espàtula plana, el posem damunt de la baldana fregida, i ja el podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és un esmorzar de forquilla que tant és pot fer amb baldana de ceba, com amb baldana d'arròs, encara que jo prefereixo la de ceba perquè és més melosa.
Farem tants plats, com persones ens acompanyin a esmorzar.
Etiquetes:
Cuina de tardor-hivern Esmorzars de forquilla
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
912 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquests tipus de guisats sempre és millor fer-los un dia abans, però no cal que siguin massa dies abans. Rebi una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de com es fa el sofregita les cuines professionals, que crec...
Amic Moisès, si vas a les meves receptes veuràs la recepta de l'amanida Alemanya, que també et pot agradar.
Amic Joan, si vas a les meves receptes trobaràs dues varietats de Qiche Lorraine que crec que t'agradaran. Les receptes...
Amiga M. Àngels, el que l'amic Josep M hem sembla que vol dir, és que amb julivert, oli i all, hem de fer una picada amb la...