Boles de patates saltades amb lletons de xai

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de lletons de xai
  • Cinc patates de mida mitjana
  • Quatre alls laminats
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un bitxo petit (una caiena)
  • Picada d'all, oli i julivert (feta amb la batedora elèctrica)

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Quatre plats plans
Un wok gran
Un estri per fer les boletes de patata
Un biberó de plàstic
Una escorredora

Elaboració

Primerament, fem la picada d'all, julivert i un all pelat, i un cop feta, la fiquem en el biberó de plàstic, i la reservem.
Seguidament, pelem les patates i amb l'estri de fer boletes, les buidem, fem les boletes i un cop fetes, les posem a la cassola fonda amb aigua i sal, les coem fins que estiguin mig cuites, les escorrem i les saltem en una paella amb un bon raig de picada del biberó, fins que estiguin daurades i les reservem.
A continuació, tallem els lletons a trossos menuts, els salpebrem i els fregim juntament amb els alls laminats, un raig d'oli d'oliva i un bitxo, en el wok, fins que estiguin ben fregits. Tot seguit, afegim les boletes de patata saltades, hi donem unes voltes amb l'ajuda del mànec del wok, i ja ho podrem repartir entre els quatre plats, i servir-ho a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!