Costellam de porc a la graella amb patates amb allioli
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Setze trossos de costella de porc d'una barnilla d'ample ( quatre per cap)
- Quatre patates de mida mitjana
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- Allioli casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Quatre plats plans grans
Unes pinces per la graella
Un morter amb la seva ma
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un cassó gran
Una espàtula de plàstic plana per untar mantega
Elaboració
Primerament, en un cassó gran amb aigua i sal, bullim les patates amb pell fins que estiguin mig cuites, les deixem refredar, i les tallem en rodanxes d'un dit de gruix, i tot seguit les pelem i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin daurades, i les reservem.
Seguidament, fem un allioli casolà com explico a la meva recepta, i un cop fet, el reservem.
A continuació, salpebrem els trossos de costella de porc, i els posem damunt la graella i els anem tombant perquè quedin cuits per totes les cares, i ja els podrem posar de quatre en quatre en cada plat.
Tot seguit, agafem les patates, i les untem amb allioli amb una espàtula, i en fiquem tres trossos en cada plat, a la part de sota de la costella, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor-hivern La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2261 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.