Turbot a la graella amb puré de patates violeta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de turbot de 200 grams cadascun (aproximadament)
  • Puré de patates violetes (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Quatre plats plans grans
Una mànega pastissera amb un broc rissat gran
Un cassó gran
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, fem el puré de patates violetes com explico a la meva recepta i un cop fet, el mantenim damunt la planxa calenta.
Seguidament, salpebrem els talls de turbot, els posem damunt la graella, i deixem que vagin coent-se fins que estiguin cuits al nostre gust, i amb l'espàtula plana, els anem posant cadascun en el seu plat, i els reguem amb un raig d'oli d'oliva.
Tot seguit, omplim la mànega pastissera amb el puré de patates, i a la part de baix del plat, fem tres roses en forma de mitja lluna en cadascun dels plats, i ja podrem servir-ho a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: