Rap amb carxofes i mongetes del ganxet amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Quatre carxofes naturals o congelades
  • Vuit rodanxes de rap de 150 grams cadascuna (aproximadament)
  • Romesco (el trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 200 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Un got de conyac

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl¡lica plana
Uns estalvis
Un b atedor de varetes

ElaboraciĂł

Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim les carxofes tallades d'un dit d'ample a lo llarg, i quan ja estan mig fregides, afegim un got de conyac, i ho flamegem.
Tot seguit, afegim tres cullerots de romesco i tres de fumet de peix, ho remenem amb el batedor de varetes, i deixem que arrenqui el bull a foc baix uns dotze minuts,i seguidament, afegim els talls de rap salats, i les mongetes cuites, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts mĂŠs,corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Rap amb carxofes i mongetes del ganxet amb romesco

Enllaça aquesta recepta:

1013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!