Mongetes del ganxet fregides amb orella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una safata gran de porcellana
Una cassola metàl·lica fonda
Un bufador
Una paella gran
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, un grapat de grans de pebre negre, una fulla de llorer i una branca d'api, posem a coure l'orella prèviament socarrimada amb el bufador, per tal de treure els pels que pugui tenir,i quan ja és cuita, la traiem i la reservem.
Quan ja és freda, la tallem en tires a juliana, la fiquem en un bol de vidre, l'espolsem amb pebre vermell dolç, la reguem amb oli d'oliva, i la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan ja estan mig rossos, afegim les mongetes i les fregim fins que estan daurades.
Tot seguit, repartim les mongetes en la safata de porcellana, i tot seguit repartim pel damunt els trossos d'orella i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se