Patates petites a la papillota amb parmentier d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una safata plana metàl·lica
Un plat de porcellana gran
Paper d'alumini

Elaboració

Primerament, rentem les patates, i les fiquem damunt un full de paper d'alumini (un per cada patata), ho salpebrem, afegim un rajolí d'oli d'oliva, ho emboliquem com si féssim una pilota, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que les patates ja són cuites, les destapem,i reservem.
Seguidament, fem el parmentier d'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop fet, fem un niu en el centre del plat, i a tot el voltant, posem vuit patates destapades, amb un rajolí d'oli al damunt, espolsem una mica de porradell picolat al damunt del parmentier, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Farem tants plats com comensals seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se