Parmentier d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Escalivada per 8 comensals [Veure recepta]
  • Sis patates de mida mitjana
  • Aigua
  • Sal
  • Nou moscada
  • Oli d'oliva
  • Nata líquida

8 racions

Utensilis

Una premsadora (passapurés)
Una safata pel forn
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta
Un casso gran
Un atuell de plàstica amb tapa

Elaboració

Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la netegem i reservem.
Seguidament, bullim les patates amb pell, i quan ja són ben toves, les pelem, les tallem a trossos i les passem per la premsadora juntament amb l'escalivada, a un bol de vidre, ho remenem ben remenat, i tot seguit ho posem en el cassó on acabarem de fer el parmentier.
Fiquem el cassó amb el foc baix, afegim un raig de nata líquida, un polsim de sal i un polsim de nou moscada, anem remenant, fins que ja tenim fet el parmentier, i ho guardem en un atuell amb tapa, fins que el necessitem fer servir.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, tant ens pot servir com a guarnició, com a un primer plat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2651 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: