Filets de llenguado fregits amb albergínies i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, netegem els llenguados, en traiem quatre filets de cadascun i els reservem.
Tot seguit, tallem vuit llesques a lo llarg d'albergínia, les salem, les passem per farina i les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides les posem en dos plats grans en forma de ventall de quatre en quatre, i ho reservem.
A part, tallem les gírgoles en juliana, i les fregim en una paella amb oli d'oliva salpebrades, i quan ja estan fregides, les reservem.
A continuació, salem els filets de llenguado, els passem per farina i els fregim uns tres minuts per cada banda, i seguidament els posem damunt de les albergínies de quatre en quatre, i tot seguit afegim les gírgoles escampades pel damunt i per tot el plat, i ja podrem servir-ho a taula.

1h

Notes

Farem tants plats com comensals seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se