Filets de llenguado fregits amb albergínies i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos llenguados de ració (300 grams aproximadament)
  • Dues albergínies mitjanes
  • 150 grams de gírgoles fresques
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal
  • Pebre negre en pols

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, netegem els llenguados, en traiem quatre filets de cadascun i els reservem.
Tot seguit, tallem vuit llesques a lo llarg d'albergínia, les salem, les passem per farina i les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides les posem en dos plats grans en forma de ventall de quatre en quatre, i ho reservem.
A part, tallem les gírgoles en juliana, i les fregim en una paella amb oli d'oliva salpebrades, i quan ja estan fregides, les reservem.
A continuació, salem els filets de llenguado, els passem per farina i els fregim uns tres minuts per cada banda, i seguidament els posem damunt de les albergínies de quatre en quatre, i tot seguit afegim les gírgoles escampades pel damunt i per tot el plat, i ja podrem servir-ho a taula.

1h

Notes

Farem tants plats com comensals seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: