Filets de llenguado fregits amb albergínies i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos llenguados de ració (300 grams aproximadament)
  • Dues albergínies mitjanes
  • 150 grams de gírgoles fresques
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal
  • Pebre negre en pols

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, netegem els llenguados, en traiem quatre filets de cadascun i els reservem.
Tot seguit, tallem vuit llesques a lo llarg d'albergínia, les salem, les passem per farina i les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides les posem en dos plats grans en forma de ventall de quatre en quatre, i ho reservem.
A part, tallem les gírgoles en juliana, i les fregim en una paella amb oli d'oliva salpebrades, i quan ja estan fregides, les reservem.
A continuació, salem els filets de llenguado, els passem per farina i els fregim uns tres minuts per cada banda, i seguidament els posem damunt de les albergínies de quatre en quatre, i tot seguit afegim les gírgoles escampades pel damunt i per tot el plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants plats com comensals seguin a taula.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

587 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!