Filets de llenguado fregits amb albergínies i bolets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos llenguados de ració (300 grams aproximadament)
- Dues albergínies mitjanes
- 150 grams de gírgoles fresques
- Oli d'oliva
- Farina
- Sal
- Pebre negre en pols
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, netegem els llenguados, en traiem quatre filets de cadascun i els reservem.
Tot seguit, tallem vuit llesques a lo llarg d'albergínia, les salem, les passem per farina i les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides les posem en dos plats grans en forma de ventall de quatre en quatre, i ho reservem.
A part, tallem les gírgoles en juliana, i les fregim en una paella amb oli d'oliva salpebrades, i quan ja estan fregides, les reservem.
A continuació, salem els filets de llenguado, els passem per farina i els fregim uns tres minuts per cada banda, i seguidament els posem damunt de les albergínies de quatre en quatre, i tot seguit afegim les gírgoles escampades pel damunt i per tot el plat, i ja podrem servir-ho a taula.
1h
Notes
Farem tants plats com comensals seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1661 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.