Filets de llenguado fregits amb albergínies i bolets
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Tempura
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dos llenguados de ració (300 grams aproximadament)
- Dues albergínies mitjanes
- 150 grams de gírgoles fresques
- Oli d'oliva
- Farina
- Sal
- Pebre negre en pols
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
							Primerament, netegem els llenguados, en traiem quatre filets de cadascun i els reservem.
Tot seguit, tallem vuit llesques a lo llarg d'albergínia, les salem, les passem per farina i les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides les posem en dos plats grans en forma de ventall de quatre en quatre, i ho reservem.
A part, tallem les gírgoles en juliana, i les fregim en una paella amb oli d'oliva salpebrades, i quan ja estan fregides, les reservem.
A continuació, salem els filets de llenguado, els passem per farina i els fregim uns tres minuts per cada banda, i seguidament els posem damunt de les albergínies de quatre en quatre, i tot seguit afegim les gírgoles escampades pel damunt i per tot el plat, i ja podrem servir-ho a taula.
														
 1h
 1h 
Notes
Farem tants plats com comensals seguin a taula.
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1844 visites.
 1844 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Altres
 Altres Carns
 Carns 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram