Picantons a la crosta de pebre verd amb patates panadera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una safata fonda pel forn
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Unes pinces pel forn
Dues espàtules metàl·liques planes

Elaboració

Primerament, fem la salsa de pebre verd com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A part, fem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
Seguidament, agafem els pollastrons i els obrim a lo llarg, en dues meitats, i els posem en una safata refractària amb: un polsim de sal, un bon raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc, un polsim d'herbes provençals, els alls aixafats, i dues fulles de llorer, i els enfornem a 180º, fins que veiem que ja estan cuits, i passem a muntar els plats.
En quatre plats plans de mida gran, fem un llit de patates panadera i ho reservem.
A part, amb la salsa de pebre verd, cobrim els pollastrons pel damunt, i els posem en el forn a 180º, uns cinc minuts, perquè es gratinin, i quan ja veiem que han fet una crosta de pebre verd, els traiem i fiquem mig pollastró en cada plat, damunt del llit de patates panadera, i ja els podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se