Platillo de baldanes amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un ganivet fi de tallar el pernil
Una safata metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, a la cassola de terrissa, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i mentre es va coent, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim les baldanes tallades en trossos d'un dit d'ample enfarinades, uns dos minuts, i quan ja estan daurades, les reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
Quan la samfaina ja esta ben cuita, afegim els trossos de baldana i les mongetes del ganxet, hi afegim un got de brou de pollastre, i a foc baix, deixem que cogui tot plegat, fins que estigui tot el conjunt cuit al nostre gust, ho corregim de sal, i deixem qua s'acabi de coure cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola,

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se