Potatge de muntanya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una sopera de porcellana gran
Un colador xinès

Elaboració

Primerament, fem el brou de pollastre com explico a la meva recepta, i un cop fet, el colem i el reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els talls de cansalada, la costella de porc, i la ceba ratllada, i quan tot plegat esta ben daurat hi afegim els talls de xoriç, un cullerot de tomàquet fregit, una cullerada de pebre vermell dolç i tot seguit hi afegim el brou i una pastilla de concentrat desfeta amb els dits, posem el foc a potencia mitjana, i deixem que arrenqui el bull.
A continuació, hi afegim: l'arròs, els fideus, els cigrons i el bròquil, i quan veiem que comença a estar tot el conjunt gairebé cuit, juntament amb les carns, hi afegim les patates tallades a quadrets, corregim de sal si cal, deixem que s'acabi de coure cinc minuts més, apaguem el foc, passem el potatge a la sopera de porcellana, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera, acompanyada de cinc plats fondos.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se