Costella de porc estofada amb moniatos i olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Una batedora elèctrica
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, en una batedora elèctrica fem una picada amb; pa fregit, julivert, un grapat d'ametlles torrades, un all pelat, un raig de vi blanc, i un cullerot de brou de pollastre, i un cop feta, la reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva, sofregim els talls de costella, una fulla de llorer i tres alls aixafats, juntament amb la ceba picada, i quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, deixem que redueixi, i tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi la carn, i ho deixem coure a foc baix, fins que la carn estigui gairebé cuita.
A part, pelem els moniatos i els tallem en trossos regulars, i els afegim a la cassola i deixem que vagin coent-se juntament amb la carn, i quan ja veiem que comencen a estar cuits, hi afegim les olives i la picada, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt ja esta cuit, i ja el podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis de vímet a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se