Costella de porc estofada amb moniatos i olives trencades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis tires de costella de porc tallades a trossos regulars
- Tres moniatos de mida grossa
- 200 grams d'olives verdes trencades (sense gust d'all)
- Una ceba grossa picada
- Una fulla de llorer
- Tres alls pelats aixafats
- Sofregit de tomàquet
- Brou de pollastre
- Pa fregit
- Un all pelat
- Julivert picat
- Ametlles torrades
- Vi blanc
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Una batedora elèctrica
Una cullera de fusta
Elaboració
Primerament, en una batedora elèctrica fem una picada amb; pa fregit, julivert, un grapat d'ametlles torrades, un all pelat, un raig de vi blanc, i un cullerot de brou de pollastre, i un cop feta, la reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva, sofregim els talls de costella, una fulla de llorer i tres alls aixafats, juntament amb la ceba picada, i quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, deixem que redueixi, i tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi la carn, i ho deixem coure a foc baix, fins que la carn estigui gairebé cuita.
A part, pelem els moniatos i els tallem en trossos regulars, i els afegim a la cassola i deixem que vagin coent-se juntament amb la carn, i quan ja veiem que comencen a estar cuits, hi afegim les olives i la picada, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt ja esta cuit, i ja el podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis de vímet a sota.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.