Costella de porc estofada amb moniatos i olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Sis tires de costella de porc tallades a trossos regulars
  • Tres moniatos de mida grossa
  • 200 grams d'olives verdes trencades (sense gust d'all)
  • Una ceba grossa picada
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls pelats aixafats
  • Sofregit de tomàquet (Veure)
  • Brou de pollastre (Veure)
  • Pa fregit
  • Un all pelat
  • Julivert picat
  • Ametlles torrades
  • Vi blanc

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Una batedora elèctrica
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, en una batedora elèctrica fem una picada amb; pa fregit, julivert, un grapat d'ametlles torrades, un all pelat, un raig de vi blanc, i un cullerot de brou de pollastre, i un cop feta, la reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva, sofregim els talls de costella, una fulla de llorer i tres alls aixafats, juntament amb la ceba picada, i quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, deixem que redueixi, i tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi la carn, i ho deixem coure a foc baix, fins que la carn estigui gairebé cuita.
A part, pelem els moniatos i els tallem en trossos regulars, i els afegim a la cassola i deixem que vagin coent-se juntament amb la carn, i quan ja veiem que comencen a estar cuits, hi afegim les olives i la picada, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt ja esta cuit, i ja el podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis de vímet a sota.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

296 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!