Pasta amb espinacs i tomàquets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Talla la ceba a llunes,
Escalfa en una olla gran l'oli i salteja la ceba.
Aboca l'aigua.
Porta a ebullició, agrega la pasta i condimenta amb sal i pebre.
Cuina a foc lent durant 10 minuts, o fins que estigui al dente.
Remena de tant en tant.
Passat el temps de cocció, afegeix els tomàquets rentats i els espinacs.
Tapa l'olla i deixa reposar 5 minuts a la cuina, amb el foc apagat.
Serveix de seguida.
Jo acostumo a acompanyar aquest plat, amb formatge parmesà.

Notes

Tot es cuina en una olla. Aquesta recepta amb pasta, espinacs i tomàquets és molt fàcil i ràpida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se