Pasta amb espinacs i tomàquets
Ingredients
- 8 tomàquets còctel
- 400 grams d'espinacs de fulles, frescos o congelats
- 500 grams de pasta, de la teva preferència
- 2 pessics de sal i pebre
- 1 litre d'aigua
- 2 cebes
Elaboració
Talla la ceba a llunes,
Escalfa en una olla gran l'oli i salteja la ceba.
Aboca l'aigua.
Porta a ebullició, agrega la pasta i condimenta amb sal i pebre.
Cuina a foc lent durant 10 minuts, o fins que estigui al dente.
Remena de tant en tant.
Passat el temps de cocció, afegeix els tomàquets rentats i els espinacs.
Tapa l'olla i deixa reposar 5 minuts a la cuina, amb el foc apagat.
Serveix de seguida.
Jo acostumo a acompanyar aquest plat, amb formatge parmesà.
Notes
Tot es cuina en una olla. Aquesta recepta amb pasta, espinacs i tomàquets és molt fàcil i ràpida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
606 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c