Pasta amb espinacs i tomàquets

Ingredients

  • 8 tomàquets còctel
  • 400 grams d'espinacs de fulles, frescos o congelats
  • 500 grams de pasta, de la teva preferència
  • 2 pessics de sal i pebre
  • 1 litre d'aigua
  • 2 cebes

Elaboració

Talla la ceba a llunes,
Escalfa en una olla gran l'oli i salteja la ceba.
Aboca l'aigua.
Porta a ebullició, agrega la pasta i condimenta amb sal i pebre.
Cuina a foc lent durant 10 minuts, o fins que estigui al dente.
Remena de tant en tant.
Passat el temps de cocció, afegeix els tomàquets rentats i els espinacs.
Tapa l'olla i deixa reposar 5 minuts a la cuina, amb el foc apagat.
Serveix de seguida.
Jo acostumo a acompanyar aquest plat, amb formatge parmesà.

Notes

Tot es cuina en una olla. Aquesta recepta amb pasta, espinacs i tomàquets és molt fàcil i ràpida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1891 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Xef Joan, ets el rei de la pasta!
Joan Corminas diu:
Amic Moisès
M'agrada que t'agradin les meves receptes de pasta,
Aquí a Suïssa se'n menja molt freqüent, ja aniré, passa'n alguna de tant en tant.
Rep una abraçada de Joan.c
Moisés de Tomás Rivas diu:
Una de les meves receptes de pasta preferides és la pasta amb llenties a la siciliana (pasta con le lenticchie alla siciliana), recepta autèntica siciliana, la pots trobar a les meves publicacions.
Ara pujaré els espaguetis amb tomàquet autèntics italians ;-)
Un fort salut Mestre Joan!
Joan Corminas diu:
Amic Moisès.
Per als que li agrada la pasta, jo sempre calculo 100 grams per persona, per 4 persones 100 grams més, pensa que aquí a Suïssa, si és menga pasta, és plat únic. El punt 4 ja l'he eliminat
Rep una abraçada. Joan.c
Moisés de Tomás Rivas diu:
Ja! Potser serien 100-125 g p/p.
Moltes gràcies Mestre Corminas per l'aclariment i per aquesta recepta tant excel·lent!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: