Arròs a la milanesa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, fem el brou com explico a la meva recepta i un cop fet, el colem i el reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta i un cop fet el reservem.
Tot seguit, piquem la ceba i la saltem a la paella amb un bon tros de mantega a foc baix, i quan ja comença a estar mig cuita, hi afegim: el pernil tallat a juliana ben fina, els xampinyons tallats a la brunesa ben menuda, i quan tot plegat ja és mig cuit, hi afegim: l'arròs, un cullerot de sofregit de tomàquet, i un got de vi blanc, ho remenem tot ben remenat, i tot seguit hi afegim dos cullerots de brou de pollastre calent, anem remenant amb la cullera de fusta i si cal afegir-hi més brou, fins que veiem que l'arròs ja es en el seu punt de cuit, corregim de sal i ja el tindrem a punt per servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se