Endívies al rocafort, amb anxoves en salaó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana de porcellana
Un bol de vidre gran
Una safata fonda de mida mitjana

Elaboració

Primerament, fem la salsa al rocafort com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
Seguidament, agafem les anxoves en salaó, les posem en una safata fonda amb aigua freda, i les deixem dessalar unes dues hores. Tot seguit, les netegem, en traiem vuit filets, i les deixem macerar cobertes en oli d'oliva fins a necessitar-les.
A continuació, reservem les vuit fulles mes boniques de les endívies, i la resta les tallem en trossos regulars i les posem en un bol de vidre gran. Tot seguit, hi afegim la salsa rocafort i ho barregem amb dues culleres, i seguidament, anem omplint les fulles d'endívies i les anem posant de manera abellidora en la safata de porcellana.
Ja per acabar la recepta, posem un filet d'anxova d'amunt de cada endívia ben escorreguts, amb la pell a la part de sota, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se