Bescuit de pinya

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem el iogurt en un pot ( l'envàs el guardem per fer les mesures dels ingredients). Batrem els ous amb el sucre, fins que quedi cremos. Afegim la farina i el llevat (tot tamizat) Afegim el iogurt de llimona, l'oli i la pell de llimona ratllada. Anem batent fins que ens quedi una
masa, llisa i esponjosa.
Pre-escalfem el forn a 180ºC
En un motlle (rodó..., rectangular....o quadrat, es indiferent) pasarem la mantega i espolsarem amb farina.
En el fons del motlle, posarem la pinya (els trossos sencers). Aboquem la masa..(jo hi vaig afer-hi, uns quants trossets de pinya, barrejats)..
i el posem al forn, uns 45 minuts....(tot depent de cada forn).
Deixem que es refredi i desmotllem.

1h 30min

Notes

Aquest bescuit es pot fer també , com a pastís o com a coca...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se