Crema de llimona

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Batedor

Elaboració

En un cassó, es barregen els ous sencers, el sucre, el suc de la llimona i les ratlladures.
Es treballa fins que quedi ben unit.
Es desfà la fécula amb una mica d'aigua freda.
En el cassó on hi ha la barreja, s'hi afeigeixen la fécula i l'aigua, pot ser tèbia.
Aconsello colar la fècula perquè no quedin grumolls.
Es posa al foc i no es deixa de remenar fins que arrenqui el bull i es retira del foc.
Finalment es posa en un bol o recipients individuals i es posa a la nevera.

30min

Notes

La crema de llimona es deliciosa per menjar sola.
La podem utilitzar per fer terrines de fruita o per guarnir pastissos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se