Delícies de maduixa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

Batedora
Paella

Elaboració

1. Barrejar amb la batedora: la farina, la nata líquida, la llet, el llevat, l’ou, 1 maduixa, 1 cullerada de mermelada de maduixa.
2. Posar oli en una paella i escampar-lo amb un paper de cuina (no n’hi ha d’haver massa)
3. Coure la massa com si fosin mini-creps d’uns 4,5 cm de diàmetre.
4. Per cada “delicía” seràn 6 mini-creps.
5. En un taça fondre 25g. de xocolata per fondre amb 1 cullerada de llet

6. Posar-les totes en un plat i muntar-ho així:


Nata muntada ( a dalt de tot )
Rodanja de maduixa
Crep
Xocolata
Crep
Mermelada
Crep
Nata muntada
Crep
Xocolata
Crep
Mermelada maduixa
Crep ( a baix de tot )
7. Posar a la nevera.
8. Servir

35min

Notes

Per decorar es pot clavar algun trocet d'atmetlla a sobre la nata i titar per sobre xarop de xocolata ( o 25g. de xocolata per fondre amb 3 culleradetes de llet


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se