Bacallà de l’hostal

Categoria:
Típica de: Espanya → Premia de Dalt
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarineu i fregiu el bacallà amb l’oli ben calent, sense que s’arribi a daurar.
Tritureu amb una batedora la picada, l’all i el julivert, un pessic de safrà, una cullerada de farina i un got d’aigua.
Aboqueu aquesta pasta per sobre del bacallà i ho aneu movent fi ns que quedi tot ben lligat.
Posar els ous durs tallats per la meitat per sobre

Notes

Va molt bé acompanyar aquest bacallà amb uns pèsols de Llavaneres bullits.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se