Bacallà de l’hostal

Categoria:
Típica de: Espanya → Premia de Dalt
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 2 ous durs
  • 1 picada
  • Pèsols de Llavaneres
  • Farina,
  • Aigua,
  • Safrà,
  • Alls I julivert

4 racions

Elaboració

Enfarineu i fregiu el bacallà amb l’oli ben calent, sense que s’arribi a daurar.
Tritureu amb una batedora la picada, l’all i el julivert, un pessic de safrà, una cullerada de farina i un got d’aigua.
Aboqueu aquesta pasta per sobre del bacallà i ho aneu movent fi ns que quedi tot ben lligat.
Posar els ous durs tallats per la meitat per sobre

Notes

Va molt bé acompanyar aquest bacallà amb uns pèsols de Llavaneres bullits.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6158 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: