Ostres de Cerbera de la Marenda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Estri per obrir ostras.

Elaboració

Obrim les ostras amb el estri adecuat i en llencem la primera aigua que porten dins
Les posem en una plata amb gel picat sota les ostras
Les deixem uns minuts així
Veurem que fan un suc, aquest ja no ès aigua de mar, aquest suc ès important que hi sigui
Ara les amanim amb suc de llimona i un pols de pebre
Ara ès el momento de disfrutar d'aquest plaer.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se