Farsa de botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una batedora electrica

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, fregim: els carbassons i la ceba. Quan són mig cuits, afegim la botifarra culana sense pell i tallada a trossos. Seguidament, afegim una mica de beixamel (més aviat espessa), ho corregim de sal i nou moscada, i ho deixem coure tot plegat. Un cop cuit, passem la batedora electrica fins aconsegui una pasta fina i homogènia.
Ho deixem refredar, i ja la tenim llesta per fer servir en el que vulguem.
Amb aquesta farsa podem fer: albergínies farçides, canalons,pebrots del piquillo, lasanya,etc.

30min

Notes

A més dels plats indicats, aquesta farsa és ideal per fer: torradetes per aperitiu, tartaletes i fins i tot vol-au-vents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se